site templates free download

Izdelki za nego

Mobirise

ČISTILO ZA PLATIŠČA 500ML

Zelo kakovostno čistilo za platišča ali za ostale trdovratne madeže. Enostavno očisti umazanijo, ostanke olja in zavornega prahu iz vseh platišč. Ob uporabi naj bodo pnevmatike in platišča ohlajeni. Izdelek razpršite po površini, ki jo želite obdelati. Pustite delovati 5 minut, da se izdelek obarva rdeče. Za tem izperite z veliko količino vode ali z uporaba visokotlačnega čistilca in(ali) z uporabo gobe za pranje platišč. 

5.99€ 

Mobirise

WONDER WHEELS AKTIVNO ČISTILO ZA PLATIŠČA 600ML

Wonder Wheels - Colour Active Super Wheel Cleaner je aktivno čistilo za platišča brez kisline in pH nevtralno ter primerno za vse vrste platišč vključno z kromiranimi, nelakiranimi, anodiranimi in poškodovanimi platišči.
Wonder Wheels - Colour Active Super Wheel Cleaner na enostaven način odstrani trdovratno in zapečeno umazanijo, zavorni prah, mast in olje. Hitro in učinkovito - brez pretiranega napora.
Napredna formula reagira z zavornim prahom na platišču, zahvaljujoč posebnemu barvnemu indikatorju se površina obarva rdeče, ko reagira z umazanijo. Izdelek nato enostavno sperete z visokotlačnim čistilcem ali cevjo za zalivanje. Povrnite prvotni izgled in sijaj umazanih platišč.

13,57€

Mobirise

PROTETCON ŠAMPON 1L 

Profesionalni šampon v manjših embalažah primeren za domačo rabo. Navodila za uporabo: varno in učinkovito odstranjuje umazanijo. Majhna količina šampona (1 zvrhan pokrovček zmešajte z 10 l vode) zadostuje za pranje celotnega vozila. 

5.49€

Mobirise

TRIPLEWAX ŠAMPON ZA AVTO LIQUID GOLD 1L

Triplewax Liquid Gold je šampon za hitro in enostavno uporabo z izjemnimi rezultati. Zasnovan je na podlagi napredne tehnologije razpršitve vode, tako da lahko vozilo preprosto 'operete in odidete' brez ročnega sušenja s krpo in brez zamudnega poliranja. Edinstvena in revolucionarna sestava šampona Liquid Gold, obogatena s polimeri, brez težav odstrani vse vrste umazanije.
Po izpiranju se voda sama posuši in izhlapi ter pusti popoln, brezhiben izgled, brez vodnih madežev ali lis.
Pustite vozilo 20 minut, da se samo posuši in presenečeni boste nad rezultati!

14.99€

Mobirise

CARPLAN ULTRA ODSTRANJEVALEC INSEKTOV 500ML

Čistilo za ležje odstranjevanje insektov. Navodila za uporabo: izdelek se uporablja za odstranjevanje sledi mrčesa iz vetrobranskega stekla, žarometov in barvanih površin. Pred uporabo izdelek dobro pretresite, postavite razpršilec v položaj "ON". Izdelek razpršite po površini, ki jo želite očistiti, z gobo ali krpo odstranite mrčes in umazanijo. za tem splahnite z obilo vode. Opozorilo: izdelka ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali na razgretih delih.

3.99€ 

Mobirise

CARPLAN ČISTILO IN RAZMAŠČEVALEC MOTORJA 500ML

CarPlan Engine Degreaser is a general purpose solvent-based degreasing cleaner suitable for many automotive, commercial, marine, industrial or household applications. It can be applied directly to remove ingrained grease, dirt, grime or oil from many surfaces including aluminium.

4.99€

Mobirise

T-CUT SET ZA OBNOVO ŽAROMETOV

T-Cut set za obnovo žarometov obnovi porumenele ali lažje opraskane žaromete. V setu sta posebej zasnovana polirna pasta in zaščitni premaz katera obnovita meglene, spraskane in porumenele žaromete in povrneta kristalen izgled. Zasnovan za izboljšanje jasnosti in vidljivosti snopa tako da odstrani spraskanost in zamegljenost iz nezaščitenih, prozornih plastičnih žarometih. Z zaščitnim premazom pustita površino jasno, zloščeno in zaščiteno. Ta set ne potrebuje nobenega orodja in je idealna rešitev da učinkovito in enostavno sami rešite poškodovane žaromete.

T-Cut zaščitni premaz odbija sončne žarke, dež in ptičje iztrebke ter zaščiti površino pred bledenjem in oksidiranjem.
Sredstvo je enostavno za nanos in ne pušča ostankov, veže se na žaromet in mu daje izjemen sijaj

Set vsebuje:
- T-Cut polirno pasto za žaromete 75g
- T-Cut zaščitni premaz za žaromete 125ml
- Krpo iz mikrovlaken 

22,23€

Mobirise

VOSEK V SPREJU 500ML

Vosek s spreju vašemu vozilu podari lesk, ki dolgo traja. Ne pušča belih sledi na plastičnih delih. zaščite barvane površine pred prahom in umazanijo. Navodila za uporabo: s šamponom operite vaše vozilo ter ga posušite. Dobro pretresite plastenko pred uporabo. Razpršite izdelek na čisto krpo. Obdelajte površino in pustite, da se izdelek posuši. Opozorilo: izdelka ne uporabljajte na previsokih temperaturah ali če je površina vozila še topla.

6,42€

KONTAKTIRAJTE NAS

Na poslano povpraševanje vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

J&M Adventure Jan Dušak s.p.

Slovenija

Kontakti

Email: info@jm-adventure.com 
Phone: +386 41 705 054